JB i partneri
Cjelovita jezična usluga

Bez obzira trebate li prijevod pisma iz inozemstva, ugovora, ovjereni prijevod dokumentacije s pečatom sudskoga tumača za prijavu na javni natječaj, novinskoga ili znanstvenoga članka ili pak tekst pozdravnoga govora, snimljeni glas neke poruke, osmišljavanje i prijevod sadržaja web stranice na strani jezik, na pravome ste mjestu.

Opširnije...

Naša misija, vizija i vrijednosti

Predani smo pružanju stručnih jezičnih i komunikacijskih usluga vrhunske kvalitete i u tome se neprestano usavršavamo. Svakomu poslu pristupamo jednako ozbiljno i savjesno, uz potpunu prilagodbu specifičnim zahtjevima pojedinih klijenta. I uz kratke rokove uvijek jamčimo kvalitetnu i pravovremenu isporuku po razumnoj cijeni.

Opširnije...

Domaći i inozemni naručitelji

NOVO – novi ugovor s Glavnom upravom za prevođenje Europske komisije za prevođenje s hrvatskog na engleski od 1. srpnja 2020.! Našim se uslugama koriste brojne domaće i inozemne organizacije iz vrlo različitih područja poslovanja i djelovanja, a na međunarodnim smo natječajima dobili ugovore za prevođenje i za druge važne institucije i tijela Europske unije. Vodeća poduzeća iz IT sektora, institucije tržišta kapitala i ostala društva u vlasništvu inozemnih ulagatelja povjeravaju nam prijevod povjerljivih internih dokumenata i ponuda za nadmetanja.

Opširnije...